TIJDSCHRIFT

Woensdag 4 maart 2015 zal voor altijd in mijn geheugen gegrift staan als de dag waarop mijn wereld even stilstond. De neuroloog die me die week al aan verschillende onderzoeken had onderworpen vertelde me dat ik lijd aan MS, een chronische aandoening waarvoor tot op heden geen genezend medicijn bestaat. Naarmate ik herstelde van de eerste grote aanval van deze ziekte op mijn lichaam begon mijn wereld weer te draaien, en besloot ik mijn leven om te gooien.

De intrede van MS in mijn leven bracht onrechtstreeks meteen de eerste stap in mijn PLAN M met zich mee. Daarom vind ik het belangrijk om MS ook deel te laten uitmaken van dat plan. En dat doe ik op verschillende manieren. Eén van die manieren is mijn inzet als vrijwilliger voor MS-Liga Vlaanderen. Als lid van de redactieraad van MS-Link, het viermaandelijkse tijdschrift voor leden, neem ik deel aan de redactievergaderingen waar ik mee nadenk over de inhoud van dit tijdschrift. Voor elk nummer kruip ik voor minstens één artikel in mijn pen.

Om de artikels online te lezen, kun je hier terecht.
Wil je de MS-Liga steunen en hierdoor het tijdschrift elke vier maanden in je brievenbus ontvangen? Dan vind je hier alle nodige informatie.

ms-liga