MIJN MS-MAMA

omslag evenement FB

Samen met mijn zus schrijf ik kinderboeken, die we gepersonaliseerd aanbieden op de website van FELIX & CO. Wie mijn blog volgt, weet dat schrijven altijd een grote droom is geweest. Ik ben dan ook heel dankbaar dat de intrede van MS in mijn leven niet enkel zorgen met zich meebracht, maar dat dit ook de knop in mijn hoofd heeft omgedraaid om meer aandacht aan mijn passie te schenken.

Naast leven met MS leven mijn partner en ik ook met een grote kinderwens. En dat zal op een dag met zich meebrengen dat we aan onze kinderen zullen moeten uitleggen wat MS is en wat het doet met hun mama. Dus ik ging alvast op zoek naar goed voorleesmateriaal, om jammer genoeg al snel vast te stellen dat er heel erg weinig goede boeken op de markt zijn.

Dus besloten mijn zus en ik om het zelf te doen. We staken de koppen bij elkaar en werkten een rode draad uit voor het boekje. Meer dan een jaar lang schreven en tekenden, herschreven en hertekenden we. En nu ligt het te blinken in onze kast!

Om het boek ook in jouw kast te laten blinken, kun je het bestellen in onze webshop.

Op 10 maart 2019 stelden mijn zus en ik samen ons kinderboek MIJN MS-MAMA voor. We combineerden dit met een benefietevenement waarvan de opbrengst voor MS-Liga Vlaanderen is. Ook van de verkoop van de boekjes die na deze namiddag worden verkocht zal een mooie som aan de MS-Liga geschonken worden. Zo doen we niet enkel iets voor mama’s met MS, maar voor alle leden van de MS-Liga.


Graag meer informatie over het boekbenefiet dat we organiseerden t.v.v. MS-Liga Vlaanderen?


De Liberale Mutualiteit Oost-Vlaanderen kwam langs voor een interview over ons boek.