BESTELLEN

 

Deze diashow vereist JavaScript.


In 2015 kreeg ik de diagnose MS. Al snel ging ik op zoek naar boeken op maat van kinderen over dit onderwerp. Ik merkte dat ik niet de enige was die zocht en niet vond, en dat er nood was aan goed materiaal om Multiple Sclerose uit te leggen aan en bespreekbaar te maken voor jonge kinderen. Daarom gingen mijn zus en ik zelf aan de slag!

Het resultaat hiervan is het kinderboek MIJN MS-MAMA. Het is een boek dat verteld wordt vanuit het standpunt van een kind, om op die manier verschillende facetten van MS en een leven met deze ziekte te belichten. De tekeningen werden voorzien in de kenmerkende stijl van FELIX & CO, met ruimte om zelf het verhaal mee vorm te geven. Als je dat wenst, voorzien we bij jouw bestelling bovendien een brochure met een aantal doe-tips waarmee je als MS-mama samen met je kinderen actief aan de slag kunt gaan met het boek.


We bieden drie mogelijkheden aan:

  • Het hardcover boek: een stevig voorleesboek dat lang kan meegaan, om echt te koesteren. Het papier in dit boek is prima beschrijfbaar en leent zich ook om met kleurpotloden in te kleuren.
  • Het softcover boek: een voorleesboekje met flexibele kaft dat qua kwaliteit niet moet onderdoen voor de hardcover variant, maar waarmee je samen met je kind ook perfect aan de slag kunt gaan met onze doe-opdrachtjes.
  • Het MS-MAMA-pakket: een all-in-pakket met net ietsje meer…
    In dit pakket zitten twee exemplaren van MIJN MS-MAMA: eentje met hardcover om te koesteren, en eentje met softcover om mee aan de slag te gaan. Je krijgt hierbij een pakketje van 12 kleurpotloden en een sleutelhanger waarmee je trots aan de wereld kunt tonen dat je een MS-MAMA bent en dat je er – meer dan terecht – fier op bent!

Heb je geen interesse in het volledige pakket, maar wil je toch graag zo’n MS-mama-sleutelhanger? Dan kun je die ook apart bestellen!


Bij het bestellen kun je ervoor kiezen om je bestelling voor jou te laten klaarleggen om af te halen in één van onze afhaalpunten (Westerlo of Herentals), of je kunt je bestelling laten verzenden. Houd er wel rekening mee dat er bij bestellingen die verzonden moeten worden verzendingskosten in rekening zullen worden gebracht:

  • België: € 5,00
  • Nederland: € 10,00

Bestellingen die thuis zullen worden geleverd, worden wekelijks op woensdag verstuurd.


Geef hier jouw bestelling door

 

Bij het bevestigen van jouw bestelling verbind je je automatisch tot de aankoop van de door jou doorgegeven producten.
Je zult binnen de eerstkomende vijf werkdagen een factuur met betalingsuitnodiging ontvangen.

Jouw gegevens worden enkel gebruikt voor de facturatie en om jouw bestelling eventueel op te sturen, en zullen niet doorgegeven worden aan derden of gebruikt worden voor commerciële doeleinden.