MIJN MAMA BOEK

Een plak- en invulboek voor mama’s en hun kind.

Ook mama’s – zéker mama’s – verdienen een eigen plekje in de boekenkast van hun kind. MIJN MAMA BOEK is een leuk plak- en invulboek dat ideaal is om samen mee aan de slag te gaan. Vul het boek samen aan met de leukste herinneringen, en haal ze nog jarenlang op door samen door het boek te bladeren.

Een kijkje binnenin …

Vooraan in het boek is er meteen plaats voor één van de mooiste herinneringen in een mama-leven: die bijzondere allereerste knuffel. Mét op de volgende pagina natuurlijk plaats voor een foto van dat moment.

Daarna is het tijd om ook de rest van het gezin voor te stellen. Eerst is er plaats om (samen) iets leuks over het gezin te schrijven, op de pagina ernaast is er plaats voor een foto of een tekening.

De eerste keren in het leven van een kind volgen elkaar snel – véél te snel – op. In het boek kunnen heel wat van die eerste keren bijgehouden worden, met een leuk fotootje erbij.

Op de boekenplank kunnen de titels van alle lievelingsboeken bijgehouden worden. In de bucketlist schrijf je alle dingen die jullie nog samen willen doen én kunnen jullie ze een voor voor afvinken. Bovendien kunnen jullie een eigen playlist samenstellen met liedjes die luidkeels meegezongen worden in de auto, tijdens badjestijd, bij het inslapen …

Onvergetelijke uitstapjes in eigen land duiden jullie samen aan op de kaart van België. Op de volgende pagina’s is er plaats voorzien voor een kort verslag van enkele leuke dagjes-uit.

Ten slotte zijn er in het boek heel wat pagina’s gereserveerd voor leuke herinneringen. Zo schrijven jullie je eigen verhaal in het mooiste boek van de boekenkast!


MIJN MAMA BOEK is een boek in liggend A4-formaat dat afgewerkt werd met een stevige hardcover. Door het laagje matlaminaat op de omslag heeft het boek een strakke uitstraling met een zachte toets. 
Het boek telt 40 pagina’s in wit papier. De papiersoort dat voor onze invulboeken werd uitgekozen, is ietwat dikker. Daardoor is het aangenaam is op te schrijven en kunnen je kinderen er hun creativiteit op loslaten met kleurpotloden en stiften – zonder doordrukken.