MAMA PLANNER

Een planner voor elke mama.

Every mom needs a plan(ner)! Hoe groot of klein het gezin dat je moet managen ook is, welke job je ook hebt: het is me wat, dat mama-leven!
En omdat elk mama-leven anders is, is het niet eenvoudig om de perfecte tools te vinden om dat leven gepland te krijgen … Daarom is onze MAMA PLANNER er eentje die elke mama naar haar eigen hand kan zetten.


Neem een kijkje binnenin het boek …

Het boek heeft een liggend A4-formaat. Lekker groot, zodat je veel plaats hebt om alles bij te houden. Elke week bestaat uit een dubbele pagina, waarop elke dag van de week evenveel plaats krijgt. Want een mama-leven staat niet stil in het weekend …

Er zijn geen voorgedrukte datums, die vul je zelf nog in. Je hangt dus niet vast aan een kalender- of schooljaar, maar start met de planner wanneer het jou uitkomt.
De planner telt 52 weken, dus je komt een volledig jaar toe.

Bij elke dag krijg je twee kolommen met zes lijntjes, te gebruiken zoals je zelf wilt. Je kunt het onderscheid maken tussen werk en gezin, je kunt een kolom voor jezelf en eentje voor je gezin reserveren, of (als je twee kinderen hebt) een kolom voor de activiteiten van elk kind gebruiken.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

Aan het einde van elk week is er plaats voor die kleine dingen die je niet mag vergeten. Drie kolommen met zes lijntjes vervangen de post-its die voordien zo talrijk in je agenda kleefden, en die je – want zo gaat dat met post-its – regelmatig kwijtraakte.

Na elke week zijn er wel liefst twee volledige pagina’s gereserveerd voor notities.
Ideaal om notities te nemen tijdens een (werk)vergadering, om maaltijdplanningen te maken, om de schoolresultaten van je kinderen bij te houden, om een bullet journal bij te houden … Zei ik al dat de mogelijkheden eindeloos zijn?


De MAMA PLANNER is een boek in liggend A4-formaat met een witte softcover van dik karton. De softcover is beschrijfbaar, wat betekent dat je hem kunt personaliseren of – nog beter – kunt laten personaliseren door je kind(eren). Binnenin vind je wel liefst 210 pagina’s zonder kitsch, met enkel wat je nodig hebt. Dat betekent dat het boek oneindig veel mogelijkheden heeft om er je eigen ding mee te doen.