LOU & DOT

LOU’K UP meets FELIX & CO

voor een grote stap in de rouwrevolutie

Om samen het taboe rond rouw en verlies te doorprikken werken Lou’k up en Felix & co samen aan de reeks LOU & DOT. Deze reeks zal bestaan uit een aantal kinderboeken, een werkboek en een handleiding die ouders en andere familieleden, leerkrachten, begeleiders enz. kunnen aanwenden om samen met kinderen op een positieve manier om te gaan met rouw- en verlieservaringen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Deel 1

Lou en Dot.
Grote broer en kleine zus.
Hoewel ze niet bij elkaar kunnen zijn,
zijn ze werkelijk onafscheidelijk.

Een verhaal over hoe
iemand die er niet meer is,
er meer is dan ooit tevoren.
Zo eentje waarvan iedereen
gaat stralen…

LOU EN DOT is het eerste kinderboek van een mooie reeks over voorzichtig verdergaan na een verlieservaring. We brengen je een verhaal over liefde, warmte en massa’s positiviteit.

Op 25 oktober 2018 vierden we samen met familie, vrienden en de rest van de wereld de start van deze mooie samenwerking en stelden we ons boekje LOU & DOT officieel voor. Benieuwd hoe die avond eruitzag? [Klik hier!]

Wil je dit boek in jouw eigen boekenkast zetten? Het samen met je eigen kinderen, petekindjes, neefjes, nichtjes, de kinderen van jouw klas, enz. lezen? Klik op onderstaande foto om jouw exemplaar te bestellen!

44758685_1164153020414131_14032302401126400_n


In de media

LOU-DOT-GVA

We werden uitgenodigd door Radio 2 om op de Boekenbeurs in Antwerpen een woordje uitleg te geven bij ons eerste kinderboek in deze reeks.