BLOG

Mijn blog was de eerste stap in de richting van mijn PLAN M. Na de diagnose die mijn wereld even tot stilstand bracht startte ik met bloggen. Ik begon ermee om beter te begrijpen wat er mij omging, maar deelde hem al snel met anderen. Eerst met mijn familie, om voor hen een beeld te schetsen van hoe ik langzaam maar zeker weer leerde verdergaan wanneer de wereld weer ging draaien. Daarna gooide ik het webadres op Facebook voor iedereen die het maar lezen wou.

En lezen, dat deden ze. Elke keer ik een nieuwe post de wereld in stuurde zag ik een piek in de statistieken van mijn website. Ik kreeg veel reacties. Mensen contacteerden me en zeiden me wat ze vonden van mijn manier van ‘omgaan met’. Maar ze complimenteerden me ook met mijn schrijfstijl, zeiden dat ik echt een talent had en dat ik daar méér mee moest doen.

PLAN M begon met IK BEN M. En dus verdient die laatste hier een prominente plaats. Ik blog nog steeds, zij het ietwat minder doordat ik mijn schrijvers-ei nu ook op andere manieren kwijt kan.

Plan M en Felix&Co 10