MIJN GROOTOUDERS BOEK

Een boek voor grootouders en hun kleinkind.

MIJN GROOTOUDERS BOEK is een leuk plak- en invulboek waarmee grootouders samen met hun kleinkind aan de slag kunnen gaan.


We nemen een kijkje binnenin …

Beide grootouders kunnen hun namen – of de roepnamen die gebruikt worden – vooraan in het boek schrijven.

Als in een vriendenboek geven beide grootouders wat meer informatie over zichzelf. Wat is hun favoriete boek, liedje … Maar ze vertellen ook over hun eigen kindertijd, over hun dromen en wensen,
en nog meer.

Wanneer was het eerste logeerpartijtje bij oma en opa? En wanneer gingen we voor het eerst samen naar de dierentuin? Al die leuke eerste keren kunnen netjes gedocumenteerd worden, met een extra pagina voor de bijbehorende foto’s.

Eén van de favoriete activiteiten van veel grootouders is het lezen van boekjes met hun kleinkinderen. In het boek is een lange boekenplank, klaar om te vullen met de titels van alle boekjes die samen gelezen worden!

Van zodra er een kleinkind op komst is, maken grootouders vaak al heel wat plannen die ze samen willen verwezenlijken. Die kunnen genoteerd én afgevinkt worden in de bucketlist. Op de pagina ernaast is er een playlist, om alle meezingers die de revue passeren tijdens het uitvoeren van die plannen bij te houden.

Alle memorabele uitstapjes die de grootouders samen met hun kleinkind maken, kunnen bijgehouden worden. De plekjes waar ze geweest zijn, duiden ze aan op de kaart van België, en voor elk uitstapje schrijven ze een kort verslagje. Mét natuurlijk een of meer leuke foto’s!

En natuurlijk is er veel plaats om fijne herinneringen neer te schrijven, met plaats voor een foto. Op die manier kunnen de grootouders nog veel en vaak terugkijken op die onvergetelijke momenten samen met hun kleinkind.


MIJN GROOTOUDERS BOEK is een boek in liggend A4-formaat dat afgewerkt werd met een stevige hardcover. Door het laagje matlaminaat op de omslag heeft het boek een strakke uitstraling met een zachte toets.
Het boek telt 36 pagina’s in wit papier. De papiersoort dat voor onze invulboeken werd uitgekozen, is ietwat dikker. Daardoor is het aangenaam is op te schrijven en kunnen de kids er hun creativiteit op loslaten met kleurpotloden en stiften – zonder doordrukken.