FELIX & CO

NEWLOGO-HEADER

Het verhaal van FELIX & CO begon met de eerste verjaardag van Felix. We waren op zoek naar een tof en origineel cadeau. We zochten iets persoonlijks, iets unieks. Iets dat ook mama en papa leuk zouden vinden. Iets dat hij voor altijd zou kunnen koesteren.

Na lang zoeken besloten we dat er geen enkel cadeau te vinden was dat aan al onze wensen voldeed en dat kleine Felix nog niet had. Dus besloten we om zelf aan de slag te gaan. Met pen en potlood. En na maanden schrijven, herschrijven, tekenen, gommen en hertekenen werd ons eerste boekje geboren.


Plan M en Felix&Co 26

Binnen FELIX & CO werk ik samen met mijn zus Lore. Met haar eigen en unieke tekenstijl voorziet ze de verhalen van Felix & co van handgetekende, bijpassende tekeningen. Daarnaast verzorgt ze ook het andere Felix-drukwerk en kan je bij haar terecht voor elk ontwerp op maat: geboortekaartje, huwelijksuitnodiging, visitekaartjes, …
Ik schrijf verhalen op maat van kinderen die naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. Door mijn ervaring als leerkracht lager onderwijs en als eindredacteur voor educatieve uitgaven leef ik me probleemloos in in de wondere wereld van het geschreven woord voor kinderen.


Klik hier voor meer informatie over de kinderboeken en het overige aanbod van FELIX & CO.